Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Etage på Östermalmsgatan

Håll i er nu, idag tänkte jag nämligen visa er en riktig smäll-karamell som jag hittade på Hemnet i helgen. Vindslägenheter med synliga takbjälkar är ju något alldeles extra och den här som dessutom är inredd precis i min smak gör mig knäsvag. Eller vad säger ni om det här? Synd bara att prislappen inte är riktigt lika mitt i prick så att säga haha…

Var? Östermalm, Stockholm
Rum? 5 rok
Kvadratmeter? 126
Utropspris? 19 500 000
Mäklarfirma? Lagerlings

Bilder lånade från Lagerlings.

Sugen på samma inrending hemma hos er? Spana in produktlistan nedan!

(tryck på bilderna för att komma till produkterna)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!