Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Rund stor spegel

Inlägget är reklam för Solhem och innehåller annonslänkar.

Innan jag hoppar på båten mot Nybrokajen och jobbet vill jag visa er några bilder från vår hall och helt fantastiska stooora runda spegel från House Doctor som jag beställde från Solhem i vintras. Jag är så nöjd med den här och klickade faktiskt hem en likadan till badrummet. Dessa har ju en tendens att sälja slut, så är väldigt glad att jag fick tag i ytterligare en hos Solhem. Jag såg att de hade prissänkt just denna stora runda i klart glas (110 cm diameter). Så skynda fynda! Ni hittar den HÄR.

Jag älskar att spegeln hjälper till att skapa känsla av rymd i rummet. Den förstorar verkligen. Tror effekten kommer bli ännu mer påtaglig i vårt badrum. Jag lovar att knäppa lite bilder på badrummet i veckan när spegeln är uppe.

Solhem har ett jätte fint sortiment med speglar. Nedan har jag listat fyra favoriter.

1. Riktig statement spegel. Jag som är helt kär i svarta detaljer tycker denna är så fin. Finns att klicka hem HÄR.

2. Är det bara jag som får lite Gubi-vibbar av denna? Lite bättre pris på denna dock! Otroligt snygg spegel som jag gärna hade haft i sovrummet över en byrå. Finns att klicka hem HÄR.

3. HUR snyggt med svart ram runt? Denna är lika stor i diamtern (110 cm) som vår över bänken i hallen. Finns att klicka hem HÄR.

4. Rund spegel med vacker detalj. Så fin att hänga på en kroklist. Finns att klicka hem HÄR.

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej
  Jag beställde hem en rund spegel från house doctor i veckan från Solhem , men jag fick aldrig med något som jag kan fästa fast i väggen på , är det något man ska få till i beställningen ? Om inte hur gjorde du för att hålla spegeln fast i väggen ?

  Tacksam för svar

  / Ji

  Ji 2018-07-31 02:23:55
  Svara
  • Svar på Jis kommentar.

   Hej! Har för mig att vi bara skruvade skruvar i väggen och hängde upp den? Det är som små hål på baksidan av spegeln. Men maila kundtjänst istället haha 🙂 kram!

   emelieekman 2018-08-04 17:53:39
   Svara
 • Undrar var dina gråa gardiner kommer ifrån? Mvh

  Linda 2018-05-11 22:05:40
  Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   Hemtex 🙂 Sammy heter dom! https://34kvadrat.metromode.se/2017/12/15/diy-gardiner-pa-en-skena-i-taket/

   emelieekman 2018-05-13 23:50:28
   Svara
 • Hej! Jag har köpt en sådan spegel men i 80cm. Den har två fästen bak på spegeln, men hur gör man? Skruvar man då in två skruvar och hänger på spegeln bara? Hur har ni gjort?:) Tacksam för svar!

  Therese 2018-05-04 14:20:48
  Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!