Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Drömkontor

Om ni mot förmodan missat detta dröm-kontor som Carro & Petra inredde tillsammans med Svenssons i Lamhult så måste ni kika vidare. Det här är verkligen ögon-godis. Tänka att få inreda sitt egna kontor en vacker dag…

Bilder lånade från härliga Carro.

Jag kom precis ut från Berry’s. Har ni som bor i stockholm tränat där? Är ni nöjda? Vi kör med jobbet en dag i veckan. Lite sugen på att börja köra där lite oftare. Nu återstår bara några timmar på kontoret innan det är dags att ta helg igen. Vi ska ut till min pojkväns landställe med hans familj och öppna upp för sommaren. Vi var ju där förra helgen och tjuvstartade lite men nu tänkte vi dra igång på riktigt. Ska bli supermysigt! På lördag fyller Malin år så då åker vi hem till stan igen för att fira henne. Sen hoppas jag att vi ska hinna klämma in en lunch eller middag med Claes och Sophia och planera vår sommarresa. Så taggad på den! Ska berätta mer om våra planer nästa vecka tänkte jag.

Ha en underbar helg finisar!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!