Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Den där köksön…

Bilder låande från linnherbertsson.se

Jag la upp en bild från Linn Herbertssons sommarhus på instagram igår och var tvungen att gå in på hennes blogg och spana på fler bilder därifrån. Jag och min pojkvän är lite sugna på att göra fint i hans stuga på landet och Linns ställe är minst sagt inspirerande. Hur fin är inte köksön? Wow.

Nu ska jag kämpa på med jobbet. Det är ju faktiskt bara drygt en dag kvar tills att det är helg igen. ha en fin eftermiddag gänget!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!