Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Så får jag mina hortensior att stå fina hela säsongen

Jag har köpt hortensior till mina krukor på fönsterbrädan i köket och vardagsrummet. Tyvärr är jag riktigt kass på att komma ihåg att vattna mina stackars blommor. Min räddning i fjol var dessa bevattningskulor som jag hittade hos Lagerhaus. Man fyller dem med vatten och sticker ner i jorden. De sålde slut förra året men nu finns de i lager igen. Tips!

Bevattningskula stor HÄR, liten HÄR.

Tänk på att en glaskula bryter solens strålar och brännpunkten kan bli väldigt varm. Undvik därför att placera bevattningskulan i direkt solljus.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej,
  Du kanske har skrivit det någonstans men kan inte hitta det, var kommer din soffa (i ditt vardagsrum antar jag, är den grå/sammet) och ditt glasbord ifrån? Snyggt! Din matta, är den grön, blå? Också jättefin.
  Tack och hälsningar,
  Fia

  Fia 2018-05-07 21:37:56
  Svara
 • Hej! Jag har förstått att du arbetar med någonting som har med fastigheter att göra? Jag går nu på gymnasiet och det är dags att välja vilka vägar man vill gå så därför undrar jag ifall du lan berätta mer om ditt jobb? Tack för en bra blogg!

  Kim 2018-05-03 22:08:14
  Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!