Early bird

Godmorgon söndag! Jag smög upp ur sängen för en liten stund sen. Regnet smattrar mot rutan och jag har precis gjort mig en kaffe, tänt ljus och slagit mig ner i soffan för att skriva till er och bjuda på några (nästan) dagsfärska bilder hemifrån oss.

Man får ju lätt sina favorit-foto-vinklar och det slog mig att jag ju nästan aldrig fotar från det här hållet. Från detta perspektiv ser ni lite mer hur vårt vardagsrum hänger ihop med köket. HÄR kan ni se vår planlösning om ni är nyfikna.

Skymtar ni skåpet där bak? Vårt senaste tillskott här hemma. Eller när jag tänker efter fick vi hem det samtidigt som mattan, men jag har nog inte visat er det tidigare? Det är från Hubsch och jag älskar det! Hade från början tänkt att ha det stående på ett helt annat ställe, men det blev inte alls som vi tänkt. Men efter några försök på nya platser här hemma så fastnade vi för denna plats. Vad tycker ni, står det bra här? Var inte rädda för att pröva er fram när ni inreder. Jag uppmanar er alla att möblera om, flytta runt och känna efter.

Har hakat upp mig helt på dessa blå tistlar. Tycker att de är så fina hemma hos oss då de går så bra ihop med mattan.

Buketten hittade jag faktiskt upp på vår lilla Ica. 59 kr. Kap!

Här har ni mattan från Classic Collection i färger Twilight Blue. Så nöjd med den!

På begärna ska ni få en lista över vart ni kan hitta min inredning i butik; Gardiner Hemtex, Stolar Gubi, Skåp Hubsch, Dagbädd Trademax, Soffbord Eilersen (budgetalternativ HÄR), Ljusstakar Svenskt tenn och Newport Home, Doftljus Voluspa, litet fat Jonathan Adler, Vas Oscar & Clothilde, taklampa Flos, Matta Classic Collection.

Nu ska jag hoppa i träningskläderna och köra mot gymmet för lite Body Pump. Ha en fin söndag gänget <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!