Göteborgs snyggaste compact-living-pärla?

Just nu förmedlar Entrence en magnifik liten, men framförallt yteffektiv, pärla. Så snygg och smart renovering som jag tycker alla som bor litet och är i renoveringstankar ska spana in lite extra. Lägg särskilt märke till förvaringen med skåp ändå upp till taket, den yteffektiv planlösningen och rumsdelaren mellan vardagsrummet och sovdelen i industriglas som skärmar av men ändå släpper in ljus och behåller känslan av rymd. Om ni är sugna på att flytta in här får ni vara snabba – budgiviningen är redan igång!

Var? Lorensberg, Göteborg
Rum? 1,5 rok
Kvadratmeter? 33
Utropspris? 3 175 000
Mäklarfirma? Entrence Mäkleri


Bilder lånade från entrancemakleri.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!