Vacker sekelskiftespärla

Godmorgon lördag! Vi har precis vart ute på en löptur (trodde aldrig att jag skulle skriva det där haha – så stolt över oss) och nu sitter jag och hemnetsurfar och äter frukost på balkongen. Vi tänkte bege oss ut och leta möbler hit ut och ikväll väntas middag med vänner. En perfekt lördag!

Tillbaka till hemnet – jag hittade precis den här underbara sekelskiftespärlan på hemnet. Den har varit ute till försäljning tidigare och jag bloggade om den då också. Men nu är nya bilder tagna och jag måste bara få tipsa om denna otroligt fina lägenhet igen. Otroligt smakfullt inredd. Här hade jag gärna flyttat in…

Var? Östermalm, Stockholm
Rum? 3 rok
Kvadratmeter? 77
Utropspris? 8 470 000
Mäklarfirma? Behrer & Partners

Bilder lånade från Behrer & Partners.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej. Du har säkert fått denna fråga förr, du har säkert svarat på den i bloggen men har lite svårt att hitta fram det svaret i såna fall. Men, vad använder du för program när du gör dina kollage?
    MVH Therese

    Therese 2018-04-21 15:09:44
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!