Helgbuketten

I söndags kom min pojkvän hem med den här fina buketten från Tellus blommor, ja ni fick ju en liten glimt av den redan för några dagar sedan. En bukett helt i min smak – tistlar som jag tycker är så fina tillsammans med vår blåa matta och så trädgårdsrosor som ju nästan är helt omöjliga att få tag på.

Jag älskar att ljuset är tillbaka, samtidigt blir det ju så mysigt när det då börjar skymma och man får tända ljus! Kontraster <3

Vi trivs så bra med vår blåa nya matta. Så glad att vi vågade köra på den blåa. Känns som att hela vardagsrummet fick sig ett litet lyft och den passar så bra ihop med våra Gubi-stolar.

Jag vet att ni brukar ha frågor om inköpsställen så här får ni en lista;

Mattan är från Classic Collection, soffbordet från Eilersen, ljusstakarna kommer från Newport respektive Svenskt tenn, böckerna är från Newport, ljus och fat från Jonathan Adler, Vas från Oscar & Clothilde, soffa från Sleepo.

Vi får se om det blir någon helgbukett denna helg. Vi funderar eventuellt på att åka till landet om vädret tillåter. Skulle vara så mysigt! Jag vill som jag skrev igår också komma i ordning här hemma lite. Ska fråga mamma och pappa om de orkar komma över och hjälpa till lite 🙂

Önskar er alla en magisk helg!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!