Aprils önskelista och det här med ordning och reda

Vi har passerat halva april månad och det är med andra ord hög tid för mig att bjuda på månadens önskelista. I ärlighetens namn så tycker jag att saker och ting har börjat falla på plats hemma (förutom balkongen). Många av de nya möblerna/detaljerna är redan inhandlade och har anlänt hemma hos oss, eller så inväntar vi leverens. De stora besluten är därmed fattade. Däremot skulle vi behöva boka in en heldag och sätta upp de de där skåpen på ben, hänga upp vår nya spegel i badrummet, skruva upp vår belysning i sovrummet, sätta upp tv-bänken på väggen och rensa i alla skåp och vår klädkammare. Blir nästan irriterad över att vi inte prioriterat detta tidigare, nu vill man ju bara vara utomhus på helgerna och njuta av solen haha. Känner ni igen er? På instagram och här i bloggen kanske det ser ut som att vi alltid har ordning och reda och städat hemma, men det är långtifrån sanningen.

Hur som helst – förutom lite mer ordning och reda hemma så drömmer jag övervägande om fina kläder och accessoarer till sommaren just nu… Några inredningsdetaljer har dock kvalat in på listan. Vad drömmer ni om nu i mode- och inredningsväg?

 1. Hur söt är inte den här lilla lampan från Menu? Skulle passa perfekt här hemma som lite mysbelysning i något fönster när det börjar skymma.
 2. Kan man få för många puffar hemma? Det jag älskar med denna puff är förvaringen. Dubbelfunktion tackar man inte nej till. Edit: Som en av er läsare noterade så finns det inte alls någon förvaring i puffen. My bad! Designen lurade mig. Tips till er som söker puff med förvaring är denna från Åhlens.
 3. Pioner, pioner, pioner. Helt klart min favoritblomma. Undra om de går att få tag på redan? Hoppas! Bilden hittade jag inne hos Emmas Vintage. som såklart köpt sina hos bästa Tellus Blommor.
 4. Är på jakt efter en ny väska nu till våren/sommaren. Jag är ju ett fan av ”cross body”-väskor och min kollega har den här väskan från Ysl i denna lite mindre storlek och jag älskar den. Är dock väldigt sugen på den större varianten också. Svåra val…
 5. Är det bara jag som snöat in mig totalt på långkjolar? Jag älskar! Denna skira dröm hittar ni hos &Other Stories.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Er du sikker på, at der er opbevaring/förvaring i puffen fra Normann Copenhagen? Det kan jeg ikke se noget sted, ikke engang på deres egen hjemmeside?

  Anita 2018-04-19 14:17:33
  Svara
  • Svar på Anitas kommentar.

   Du har rätt! Jag har nog abra alltid trott det. Hittar faktiskt inte heller någon information om det. Attans då… Tack för att du kommenterade 😀

   emelieekman 2018-04-19 16:21:12
   Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!