Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Spegel spegl…

Inlägget är reklam för Cervera och innehåller annonslänkar.

Den här fina sminkspegeln tänka jag ställa i sovrummet på byrån när vi fixat i ordning där inne, men så länge har den fått ta plats på vår nya förvaringsmöbel i badrummet. Älskar att den har en liten bricka nedtill där man kan förvara sina smågrejer som smink, krämer, nagellack, parfym och smycken.

Jag köpte min spegel hos Cervera.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Känns kanske som en tråkig kommentar det här, men ärligt – gör du någonsin inlägg som inte är samarbeten? Känns som att din blogg förvandlats till att vara en reklampelare för företag – vilket får dina inlägg att verka mindre genuina. Tråkigt tycker jag!

    Karin 2018-04-18 09:14:43
    Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!