Spegel spegl…

Inlägget är reklam för Cervera och innehåller annonslänkar.

Den här fina sminkspegeln tänka jag ställa i sovrummet på byrån när vi fixat i ordning där inne, men så länge har den fått ta plats på vår nya förvaringsmöbel i badrummet. Älskar att den har en liten bricka nedtill där man kan förvara sina smågrejer som smink, krämer, nagellack, parfym och smycken.

Jag köpte min spegel hos Cervera.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Känns kanske som en tråkig kommentar det här, men ärligt – gör du någonsin inlägg som inte är samarbeten? Känns som att din blogg förvandlats till att vara en reklampelare för företag – vilket får dina inlägg att verka mindre genuina. Tråkigt tycker jag!

    Karin 2018-04-18 09:14:43
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!