Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Vacker sekelskiftespärla

Jag tycker att de där riktiga dröm-objekten med fantastsika stylingar lyser lite med sin frånvaro på Hemnet. Det var ett bra tag sedan jag kände wow under mitt dagliga hemnet-surfande. Här om dagen fick dock detta vardagsrum mig att haja till. Visst är det vackert! Älskar stylingen av Stylingbolaget.

Bilder lånade från behrer.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Så underbart fint!! Jag är på jakt efter en precis sådan bänk till vårt matbord. Finns det någon möjlighet att få reda på vart bänken på bilderna kommet ifrån?
    Tack på förhand!

    Hanna 2018-04-11 13:36:11
    Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!