Vi är med ny matta!

Säg hej till vår nya matta!  Hur fin? Classic Collections Velvet Viscos. Så jäkla överlycklig över att vi vågade välja en blå. Tack till er bloggläsare som hejade på. 

Helgens härligaste bud var min pojkvän och hämtade på posten i fredags eftermiddag – jag beställde detta i början på veckan och är så glad över den snabba leverensen. Tack Sleepo! I paketen gömde sig en nya matta och ett skåp. Jag var så nervös när vi rullade ut mattan på grund av färgen. Som jag berättat för er har vi vart sugna på en denna matta ett tag och när den tidigare i år släpptes i en ny färg – Twilight blue – kände jag intuitivt JA och att den skulle passa så fint till våra blåa Gubi-stolar. Men samtidigt blev jag lite rädd att det skulle bli för mycket blått… Jag har med andra ord gått och klurat på detta ett bra tag, men i veckan bestämde jag mig för att chansa och gå på magkänslan.

Magkänslan visade sig stämma. Både jag och min pojkvän jublade högt när mattan väl låg på plats. Det blev så bra! Rummet fick sig verkligen ett lyft. Vi valde storlek 200 x 300 cm.

I bakrunden skymtar ni också vårt nya skåp från Hübsch som jag ju drömt om så länge – också beställt från Sleepo. Jag lovar bättre bilder på det i veckan. Ni ser också hur vårt matbord med de blåa stolarna står i relation till mattan. Tack vare den blåa accentfärgen finns det nu en röd tråd genom matplats/vardagsrum.

I soffan har jag dessutom adderat en blå kudde för att knyta ihop det ännu bättre. Är väldigt sugen på att komplettera med ytterligare en kudde i blått – gärna denna från Classic Collection i samma blåa färg som mattan.

Färgen är verkligen svår att fånga på bild men jag tycker nästan att den blir mer rättvis på denna än på de ovan. Den är mer ”gråblå” än ”kornblå” skulle jag nog säga. På bilderna ovan har jag ett kallt filter på medan denna är i original. Dessutom är den väldigt ”levande” i sin struktur. Den ändra nyans och glans om man stryker med handen över den. Så så fin!

Kika in på min instagram ikväll – då kommer jag nämligen publicera en tävling där ni har chans att vinna en matta i samma modell. Drömvinst!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!