Krispiga tulpaner, kaffe och längtan efter vår

Svenskt kaffe – en liten sak man verkligen uppskattar efter en vecka utomlands.

Hoppas ni har en härlig avslutning på veckan. Vi landade på arlanda i natt och jag har precis varit och lämnat killen på fotboll. Jag njuter hemma av min kopp kaffe medan tvättmaskinen går varm. Så lyxigt med en extra dag ledigt imorgon.

Jag hittade inga fina blommor uppe på vår Ica när jag var uppe och handlade mjölk, var så sugen på ett fång Ranunkel men istället blev det krispiga vita tulpaner. Helt klart min favoritfärg på tulpaner. Vilken gillar ni mest? Nu längtar jag efter våren. Jag hade ju hoppas att den skulle ha gjort entré medan vi var bortresta, det såg nästan så ut med tanke på alla mina vänners uppdateringar i sociala medier under påsken, men nu verkar det nästan som att vintern är tillbaka trots att vi idag går in i april månad? Blommor piggar hur som haver upp.

Böckerna på vårt soffbord hittar ni hos Newport Home, likaså ljusstaken med tre kulor samt det fina doftljuset från Jonathan Adler. Ljusstaken med en kula är från Svenskttenn. Fatet är från Jonathan Adler. Vasen från Marimekko köpt hos Sleepo. Porslinet är från Swedish Grace.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!