Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Glad Påsk!

Jag njuter till fullo här nere i Spanien och suger verkligen i mig all D-mitavin jag bara kan. Bloggen blir lite lidande men jag tänker att ni kanske också är i full färd med att fira påsk? Hur som haver, idag tänkte jag bjuda på ett inspirerande hem från Sköna Hem tillhörande Sofia som driver Tretow Deco. Tycker det känns så där härligt vårigt och passande nu till påsk?

Hur fint vardagsrum? Bord från Ruth & Joanna. De blå-vita urnorna finns hos Oscar & Clothilde.

Matta från Layered.

Mysfaktor i sovrummet!

Det här fatet är så fint. Finns hos Oscar & Clothilde (adlink).

Drömmer om ett sådant här kök på landet…

Bilder lånade från skönahem.se

Ha en härlig påsk nu gänget. Trots långfredag får ni imorgon får 4 friday favorites, så kika gärna in då igen. Glad påsk!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!