Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Heltäckningsmatta i sovrummet

På torsdagar får ni ju ett tips av mig – vad som helst mellan himmel och jord som jag vill upplysa er om eller göra er uppmärksamma på. Torsdagstipset denna vecka är som rubriken skvallrar om att lägga in en heltäckningsmatta i sovrummet. Ni anar inte hur mysigt det är att sätta fötterna på denna när man kliver ur sängen på morgonen.  Dessutom är det om jag får säga det själv SÅ snyggt. Riktig lyxig hotell-feeling. Vi som bor i nyproduktion som är rätt kal och avskalad i sin natur har jobbat mycket med textilier för att få till den där ombonade känslan och heltäckningsmattan har helt klart hjälpt oss på vägen. Min mamma och pappa överaskade oss med att lägga in mattan medan vi var utomlands, men tanken var att vi skulle göra det själva från början (dvs inte alls svårt utan något man kan göra själv utan att hyra in professionel hjälp).

Nu är sovrummet inte helt klart, vi saknar fortfarande ny säng och belysning, men så fort jag fått allt på plats ska ni såklart få se fler bilder på sovrummet. Tycker dock att dessa bilder visar mattan rätt bra. Den har superfin glans och ändrar nyans när man strycker över den vilket gör att den får den där lyxiga känslan. Vår matta beställde jag från Kilands mattor. De har en så bra tjänst där de erbjuder mattprover kostnadsfritt så att man kan kika på ett prov i hemmamiljö innan man väljer matta.

Vårt val föll tillslut på Montella i ljusgrått (klick!).

Jag har fixat så att alla ni blogg-läsare får 10% rabatt på hela sortimentet hos Kilands mattor t om 30 april med koden 34KVADRAT. Vi är som sagt väldigt väldigt nöjda med vår matta. Rekomenderar detta till alla!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry