Heltäckningsmatta i sovrummet

På torsdagar får ni ju ett tips av mig – vad som helst mellan himmel och jord som jag vill upplysa er om eller göra er uppmärksamma på. Torsdagstipset denna vecka är som rubriken skvallrar om att lägga in en heltäckningsmatta i sovrummet. Ni anar inte hur mysigt det är att sätta fötterna på denna när man kliver ur sängen på morgonen.  Dessutom är det om jag får säga det själv SÅ snyggt. Riktig lyxig hotell-feeling. Vi som bor i nyproduktion som är rätt kal och avskalad i sin natur har jobbat mycket med textilier för att få till den där ombonade känslan och heltäckningsmattan har helt klart hjälpt oss på vägen. Min mamma och pappa överaskade oss med att lägga in mattan medan vi var utomlands, men tanken var att vi skulle göra det själva från början (dvs inte alls svårt utan något man kan göra själv utan att hyra in professionel hjälp).

Nu är sovrummet inte helt klart, vi saknar fortfarande ny säng och belysning, men så fort jag fått allt på plats ska ni såklart få se fler bilder på sovrummet. Tycker dock att dessa bilder visar mattan rätt bra. Den har superfin glans och ändrar nyans när man strycker över den vilket gör att den får den där lyxiga känslan. Vår matta beställde jag från Kilands mattor. De har en så bra tjänst där de erbjuder mattprover kostnadsfritt så att man kan kika på ett prov i hemmamiljö innan man väljer matta.

Vårt val föll tillslut på Montella i ljusgrått (klick!).

Jag har fixat så att alla ni blogg-läsare får 10% rabatt på hela sortimentet hos Kilands mattor t om 30 april med koden 34KVADRAT. Vi är som sagt väldigt väldigt nöjda med vår matta. Rekomenderar detta till alla!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Men så snyggt ?? Har också tänkt att lägga in heltäckningsmatta i sovrummet, och denna var ett riktigt bra tips! 🙂 Vilken färg har du på väggarna? Passar så bra ihop! 🙂

    Angela 2018-10-30 06:35:33
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!