Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Gula fredagsfavoriter

Bilder via entrencemakleri.se

Senapsgult är en trendfärg som jag tycker mig se mer och mer hos leverantörerna och i olika inredningsreportage och stylingar. Bilderna ovan står helt klart för inspirationen till dagens fredagsfavoriter. Egentligen är gult inte en favoritfärg hos mig personligen men jag kan verkligen tänka mig att addera någon detalj så som en prydnadskudde, en sittpuff eller kanske vasen Urna från Marimekko?

  1. Vas, Urna, Marimekko HÄR (länk)
  2. Kuddfodral sammet, Chhatwal & Jonsson HÄR (länk)
  3. Puff, Melimeli, HÄR (länk)
  4. Stol, Gubi Beetle, HÄR (länk)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!