Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Första helgen i mars

I vanlig ordning ska ni få ett bildsvep från helgen som gått.

Fredagslunch med bästa Sophia på Lilla Ekot Mums! Bra start på helgen.

Har haft så mycket på jobbet sista tiden, så satt över rätt sent i fredags och försökte slutföra en grej. Hann inte riktigt klart, men bestämde mig för att göra det sista hemifrån. När jag kom hem vid 20-tiden möttes jag av tända ljus och blev räckt ett glas rödvin direkt när jag klev in genom dörren. Maten stod och puttrade på spisen och jag kände mig så där löjligt tacksam över vilken fin kille jag har <3

I lördags klev jag upp tidigt och åkte ut till mina föräldrar. Min syster, jag och mamma skulle nämligen ha loppis! Mamma och pappa ska flytta framöver och håller på att rensa och både jag och min syster hade massa grejer kvar hemma i garaget hos dem sedan vi flyttade hemifrån som vi behövde bli av med. Jag tycker det känns bra i hjärtat att sälja på loppis. En stor del av mina gamla kläder köpte en jätte söt ung tjej. Känns bra att se att sakerna kommer till nytta och att se att de verkligen kommer fram. Det vi inte fick sålt skänkte vi till Stadsmissionen.

Passade också på att spana lite efter loppis-fynd…

På kvällen var jag och killen bortbjudan på middag hos Robin & Erica. De har flyttat till hus här ute i Nacka som de renoverar. Så fint! Verkligen impad över att de hunnit så långt på kort tid med två små barn. Så himla mysig kväll med massa god mat, vin & härligt sällskap.

Det är omöjligt att inte längta och hoppas att vi också har vår egna lilla familj och villa om några år. Både jag & han är så barnkära. Samtidigt är jag så tacksam över tiden vi har just nu, bara vi två. Jag vill ha min pojkvän för mig själv ett tag till 🙂 Var sak har sin tid!

I söndags tog vi sovmorgon och njöt av att kunna sova ut (Erika smsade kl 7 att lill-tjejen hade väckt dem då haha).

Vi åt smarrig frukost och sedan har vi storstädat, tvättat osv.

På kvällen hade vi middagsgäster via skype haha. Sanne & Jacob joinade vår middag på skärmen från Usa.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!