Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

1 mars

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för bland annat Oscar & Clothilde.

Välkommen säger vi till mars och ett steg närmare våren (trots att det inte riktigt känns så när man tittar ut, när hade vi så här mycket snö i Stockholm sist?)! Längtar så efter vår just nu och är lite i en identitetskris när det kommer till inredningen här hemma. Tror att kroppen och sinnet faktiskt lite smått börjar förbereda sig för våren. Ena dagen när solen är framme vill jag bara ösa på med pasteller så som ljusrosa och mint-grönt, medan jag dagarna då snön faller eller regnet öser ner fortfarande är kär i mörkblått och kontraster. Jag är glad att jag fortfarande gillar vår gråa bas. Den är lätt att jobba med. Både pasteller och mer färgstarka nyanser funkar här. I helgen såg det ut så här i vardagsrummet hemma – stod och velade om jag skulle dra fram nya kuddfodral och plädar i härliga pastellfärger men kunde inte bestämma mig. Så istället blev det ingenting och det gråa fick ta ovanligt mycket plats…

Vas, fat och ljusstakar från Oscar & Clothilde, bord från Eilersen (ni hittar budgetalternativet hos Ellos), matta från Mio i färgen silver, soffa från Sleepo.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Äääälskar hela ert hem?Undrar lite kring mattan från mio,är ni nöjda med den? Lite oroad då den ser lite tunn ut,om det är en sån som rör på sig?

    Erica 2018-03-07 15:48:34
    Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!