Till mig, från mig

Åh är så förtjust i min nya klocka från Triwa. Min kollega på kontoret hade denna och jag var tvungen att härma henne och slå till på en likadan. Modellen heter passande nog idag – Snow aska. Gillar verkligen att den är i sizen mindre (urtavlan 16 mm), tycker den känns så kvinnlig. Urtavlan är elfenbetsvit och polerad stålboett, matchad med meshband i rostfritt stål. Så elegant!


Triwa är en favorit sedan länge. Köpte min första klocka där för flera år sedan. Jag gillar att bära svensk design, mycket på grund av den höga kvalitén men också för att den känns enkel och därför väldigt tidlös, något jag tycker Triwa står för. Spana jätte gärna in resten av sortimentet på hemsidan, finns så mycket snyggt! Där kan ni också läsa mer om varumärket. Visste ni t ex att Triwa står för Transforming the Industry of Watches och grundades 2007 av fyra klockintresserade vänner som ville göra en gemensam ansträngning för att förändra klockindustrin. Ryktas också om att Triwa och Skultuna har ett nytt spännande sammarbete pågåg. Är bjuden på en pressfrukost angående detta nästa vecka… mycket spännande 🙂

Om ni anger koden ”34kvadrat” på sajten när ni shoppar så får ni 15% på köpet! Bra deal va? En liten preee-springpresent från mig!

Nu ska jag återgå till mitt jobb här. Ha en underbar onsdag i snöovädret gänget 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!