Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

New in!

I går var jag hämtade ut ett paket från Sleepo på posten innehållande lite nya krukor från DBKD i färgen mörkgrå. Jag hade tänkt använda de i storleken mini till kryddor i köket och den i medium vill jag ställa ett fikonträd i så småningom när de börjar säljas igen i vår. Hur som helst, de små krukorna funkar ju också utmärkt som vaser. Här ser ni dem på två olika platser i mitt hem med ett fång rosor i.

Sleepo har 20% rabatt på hela sortimentet till ikväll (söndag) 23:59 med koden VÅRNYTT20. Passa på att fynda massa fina vårnyheter!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!