Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Var hittar jag fina fikusträd?


Bilder lånade från artilleriet.se

Dammade av dessa bilder i mina inspirationsmapp från Artilleriet at home. Så sjukt vacker styling. Artilleriet är så duktiga att blanda in sina fina produkter i roliga sammanhang – som här hos Lisa Robertz i Göteborg. Hur som helst, dessa bilder gjorde mig så sugen på ett fikonträd. Jag behöver er hjälp kompisar. Vart hittar jag fikusträd likt dessa på bilderna? Vad heter sorten?

Jag har beställt en mediumkrurka av DBKDs Cloudy i mörkgrått och skulle så gärna vilja placera ett fikusträd i den. Vi behöver mer växter hit hem. Det verkar finnas en hel drös olika sorter och jag har ju absolut inga gröna fingrar eller koll på växter, men jag vet att vissa av er har det! Ni som har – kommentera gärna nedan. Skulle bli så glad <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Den stora vaxten bredvid soffan ar en Ficus Lyrata.Bredvid korgstolen,pa vita skapet och i gra krukan ar fikontrad.(Valdigt ledsna dock.)

  Ann 2018-02-22 19:08:03
  Svara
 • På bilderna du postat är det ett fikonträd. Jag köpte mitt på plantagen förra våren. Har sett att det finns på blomsterlandet också! Dom är så himla fina och lätta att sköta om! Viktigt att känna till: om man vill ha frukt på trädet krävs övervintring att man låter de frysa över vintern. Men jag som bor i lägenhet är inte intresserad av frukt.
  Jag älskar din blogg! Tack för att du ständigt inspirerar mig, Kram från en trogen läsare!

  Sandra P 2018-02-22 14:44:29
  Svara
 • Jag skulle ta en sväng till någon ”handelsträdgård” med bra utbud och kvalité.. Zetas har säkert, eller Rosendals trädgård, om de nu har öppet för säsong. Annars kan du nog be din blomsterbutik ta hem det du vill ha? Bor tyvärr inte i Stockholm, men gjorde jag det så skulle jag besöka dessa ställen ofta bara för att få inspiration.. Tack för en trevlig blogg, en av de jag kikar in på nästan dagligen 🙂

  Sophie 2018-02-22 12:42:55
  Svara
 • Jag tror du menar fikonträd ,det ser ut som sådana på bilderna det kan du köpa i lite större välsorterade blomsteraffärer eller typ Plantagen.
  Lycka till.

  Lisa 2018-02-22 02:01:21
  Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!