Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Last week

Som kompensation för att Min helg i bilder har dröjt tänkte jag att ni ska få ett litet bildregn från förra veckan.

Fettisdagen i tisdags. Jobbet bjöd på semlor! Mums!

I veckan var jag förbi min bästa ansiktstjej Maria på House of Beauty Östermalm för en behandling. Har fått problem kring hakan så ska dit igen nästa vecka…

Jag passade även på att fylla på badrumsskåpet med produkter. Älskar den här serien från Renlive.

På alla hjärtans dag knackade det på dörren tidigt – Interflora kom med världens största alla hjärtans dag-bukett.

Efter jobbet kom det här smset från min Älskling. Vi hade bestämt dejt efter jobbet, men jag visste inte vad vi skulle göra….

Stället där allt började var Gondolen. Vi hade vår första dejt där för drygt 2 år sedan <3 Det var verkligen en walk down memory lane att vara där igen. Jag stod och väntade på honom utanför och minndes precis hur det kändes den där första gången vi sågs. Hade sådana fjärilar i magen. Hela storyn om hur vi träffades ska ni få en annan gång 🙂

Helgfrukost framför OS!


I lördags hade vi vänner över på middag. Min älskling är så sjukt bra i köket! Tur det med tanke på att det inte är en av mina starka sidor haha… Han slängde också ihop egna Moscow Mule till oss! Borde skaffa kopparmuggar så att man kan servera dessa på korrekt vis 😉

I söndags plockade jag fram systemkameran och slog upp datorn och körde som vanligt på söndagar några timmar jobb med 34kvadrat.

På kvällen fixade jag i sovrummet. Jag fick bland annat upp dessa gardiner. Äntligen! Bilder kommer inom kort.

Rosa sammetsgardiner från Hemtex (adlink).

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!