Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Min helg!

Den helgen swishade förbi i ett naffs. Hela förra veckan var minst sagt intensiv med pressträffar, lanseringar, gala och mässa. Jag insåg precis att jag missade(!) en presslunch i fredags. Jag som alltid är noga med att lämna återbud om jag förmodan skulle få förhinder hade helt blandat ihop dagarna. Så pinsamt…

Helgen kom med andra ord passande och inleddes som sagt med en fullspäckad dag i fredags. Jag var uppe med tuppen och körde ett pass på gymmet innan jobbet. Den här bilden på soluppgången tog jag från båten mot Nybroplan.

Massor att göra på jobbet och när jag väl kunde ta lunch sprang jag ner på stan och mötte upp min pojkvän. Vi hann med en snabblunch på Grodan. Jag tog en vegetarisk raggmunk. Så mysigt!

På kvällen var vi bortbjudna på middag hos Philip & Malin tillsammans med Alex. Vi drack bubbel, catchade upp och åt massa gott. Så himla mysig fredag kväll!

Haha några hiss-selfies på mig och min kille!

I lördags åt jag och älsklingen brunch på Elite Hotel här borta på kajen (Saltsjökvarn).

Sedan begav vi oss ut till Stockholmsmässan och Furniture Fair. Vi knatade runt där några timmar och kikade på allt fint.

Entréutställningen. Mina favoriter från mässan får ni se lite senare.

På väg hem svängde vi förbi Afarin på Tellus Blommor. Denna vecka fick denna vackra bukett följa med hem.

Sedan gjorde vi ett andra stop – denna gång hos våra vänner Robin & Erica och deras små tjejer. Den här lilla gullisen hade blivit så stor sedan vi såg henne sist. Vi ville sno med henne hem men då blev storasyster sur 😉

Väl hemma satte vi igång att storstäda lägenheten och jag varvade dammsugning med att springa upp och ner från tvättstugan. När lägenheten äntligen var ren åt vi hamburgare framför Mello och däckade i säng straxt där efter…

I söndags tränade jag cykling och core på morgonen.

Sedan hoppade vi in i bilen och körde mot helgens andra brunch. Den här gången hos min pojkväns bror och hans flickvän. De hade verkligen slagit på stort. Tror aldrig jag vart så mätt haha… Förutom det som rymms på bild fick vi också våfflor. Så fint ordnat!

Vi satt och åt och snackade i flera timmar men vid 17-tiden var vi tyvungna att åka hem då vi bjudit över min familj på söndagsmiddag. Min syster har vart utomlands så det var mysigt att ha alla samlade igen.

Som sagt – helgen swishade förbi och jag som hade planerat att börja göra ordning i sovrummet och publicera lite nya inlägg på bloggen bland annat från möbelmässan ligger lite efter i mitt schema. Men jag lovar bilder och en liten trendspaning imorgon.

Hoppas ni också haft en härlig helg <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!