Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

4 x vägglampor

Åh fick precis ett sms att mina nya gardiner till sovrummet som jag beställde från Hemtex i veckan har kommit! Ska hämta paketet imorgon tänkte jag. Så nyfiken på färgen irl och hur den ser ut till vår väggfärg… Så på söndag tänkte jag fortsätta förvandligen av sovrummet. En sak vi verkligen behöver är nya sänglampor. Just nu är jag inne på att investera i ett par väggfasta. Vad tror ni om det? Nedan har jag listat fyra heta kandidater…

  1. Streck, Örsjö Belysning. Så jäkla snygg. Vill ha! (Svenssons i Lammhult har 15% rabatt på vägglampor just nu, ska man kanske slå till?)
  2. Carrie, Markslöjd.
  3. Hyssna, Markslöjd.
  4. Oxford, Ellos.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Vilken färg valde du? Ska bli spännande att se när det är klart.

    Cat 2018-02-09 19:34:52
    Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!