Våren har flyttat in i vardagsrummet

Ni fick ju se min vackra helgbukett från Tellus Blommor redan igår, men då på vårt köksbord. Nu har den maffiga buketten och vasen fått flytta in i vardagsrummet tillsammans med lite nyheter här hemma från Jotex. Jag har nämligen ett litet samarbete med dem på instagram ikväll, men tänkte att jag ville dela bilderna även här inne på bloggen.

Den här silvriga lilla vasen är från Jotex och tycker att den trots sina blygsamma 119 kr känns så lyxig!

Som ni ser har jag även byggt på min ljusstake Nagel från Stoff med några moduler. Älskar att den går att bygga på. Undrar hur stor min kommer att bli och om den någonsin slutar växa….

Två av mina kuddar i soffan har också fått ny kostym i form av blå sammetsfodral som matchar våra matsalsstolar som står i anslutning till vardagsrummet. Idag fick dock en flytta in i vardagsrummet.

Snittblommor och nya textilier, t ex nya kuddfodral, är verkligen ett super enkelt knep för att fixa vår-feeling eller förändra ett rum med enkla och billiga medel.

Ha en fortsatt trevlig kväll <3 Jag ska krypa upp i soffan framför datorn och knåpa ihop Månadens Önskelista tänkte jag…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!