Önskelista!

För precis en vecka sedan lämnade vi januari bakom oss och gick in i februari. Det är med andra ord dags för mig att publicera månadens önskelista. Små och stora ting jag drömmer om just nu…

            

  1. Jag har hittat en ny drömservis – från Royal Copenhagen. Ljuvligt porslin som känns sådär fantatsikt tidlöst.
  2. Jag tror jag har bestämt mig för nästa inköp till lägenheten- en Dagg. I klarglas. Ja, jag vet, alla (många) har den. Men den är ju så fin! Jag älskar att fylla lägenheten med färska snittisar så här års och tänk vilken dröm att få placera massa Ranunkel och tulpaner i denna!
  3. Vi har sakta men säkert påbörjat förvanligen av sovrummet hemma och behöver ny belysning. Dessa från Örsjö Belysning är heta kanditater till sängborden…
  4. Vi har byggt på vårt linneskåp i badrummet (Modulserien från Ikea) och vår nuvarande bänk känns lite trång. Jag är på jakt efter en mindre och denna tror jag skulle bli bra. Eller är den kanske lite hög…?
  5. Extra förvaring säger man inte nej till i första taget. Detta skåp från Hübsch får gärna agera samlingsplats för våra finaste glas och porslin här hemma.
  6. Mitt favorit doftljus från Diptyque har brunnit ut och placerar sig därför på månadens lista. Så lyxigt ljus som fyller ett helt rum med en ljuvlig doft. Dessutom är jag löjligt förtjust i den stilrena designen.
  7. Förvandlingen av sovrummet kräver också en ny taklampa. Letar efter någon fin i mässing. Gillar denna från Pholc.
  8. Behöver den vardagsväska och kommer alltid tillbaka till denna från YSL… Bara att börja spara.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!