Tellus Blommor!

Idag gick året upplaga av Elle Decoration Design Awards av stapeln, så glad att jag fick äran att gå även i år och tack till er som nominerade mig till priset Årets inrendingsbloggare. Jag tog inte hem priset, det gjorde Johanna Bradford – så välfötjänt. In på hennes blogg och gratta vetja! Självklart ska ni få en lite mer utökad resumé av dagen imorgon och en bildregn från helgen som gått. Men eftersom jag är helt slut i bollen efter en dag med så mycket intryck tänkte jag faktiskt stupa i säng alldelles straxt. MEN jag laddade över dessa bilder från kameran igår och måste få visa er min eminenta helgbukett från Tellus Blommor. Vi hade vägarna förbi Midsommarkransen i lördags och jag hade nästan glömt vilket litet sagoland den lilla butiken är, titta bara på den här buketten? Helt ljuvlig! Längtar tills magnoliakvisten i mitten blommar. Tack Tellus Blommor och Afarin för att ni aldrig gör mig besviken!

Godnatt kompisar, vi hörs imorgon igen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Snyggt! Skulle du anse att silver dekoration tillsammans med en transparent vas som du själv använder dig av, skulle funka bra även till ett runt svart bord av trä?

    Sebastian 2018-02-08 13:49:14
    Svara
  • Hej!
    Jag undrar vad för utrustning du använder när du fotar!

    Lisa

    Lisa 2018-02-07 16:17:31
    Svara
    • Svar på Lisas kommentar.

      Jag har min pojkväns systemkamera, Nikon D90 🙂 Sen när jag är ute på språng använder jag mobilen eller min kompaktkamera sony a90 🙂

      emelieekman 2018-02-07 23:25:35
      Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!