Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Tellus Blommor!

Idag gick året upplaga av Elle Decoration Design Awards av stapeln, så glad att jag fick äran att gå även i år och tack till er som nominerade mig till priset Årets inrendingsbloggare. Jag tog inte hem priset, det gjorde Johanna Bradford – så välfötjänt. In på hennes blogg och gratta vetja! Självklart ska ni få en lite mer utökad resumé av dagen imorgon och en bildregn från helgen som gått. Men eftersom jag är helt slut i bollen efter en dag med så mycket intryck tänkte jag faktiskt stupa i säng alldelles straxt. MEN jag laddade över dessa bilder från kameran igår och måste få visa er min eminenta helgbukett från Tellus Blommor. Vi hade vägarna förbi Midsommarkransen i lördags och jag hade nästan glömt vilket litet sagoland den lilla butiken är, titta bara på den här buketten? Helt ljuvlig! Längtar tills magnoliakvisten i mitten blommar. Tack Tellus Blommor och Afarin för att ni aldrig gör mig besviken!

Godnatt kompisar, vi hörs imorgon igen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Snyggt! Skulle du anse att silver dekoration tillsammans med en transparent vas som du själv använder dig av, skulle funka bra även till ett runt svart bord av trä?

  Sebastian 2018-02-08 13:49:14
  Svara
 • Hej!
  Jag undrar vad för utrustning du använder när du fotar!

  Lisa

  Lisa 2018-02-07 16:17:31
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Jag har min pojkväns systemkamera, Nikon D90 🙂 Sen när jag är ute på språng använder jag mobilen eller min kompaktkamera sony a90 🙂

   emelieekman 2018-02-07 23:25:35
   Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!