Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Tips på soffbord till budgetpris

Jag tänkte snabbt kika in och säga hej. Det har ju vart lite tyst här i helgen, men jag lovar massa härlig inredningsinspiration framöver. Imorgon börjar nämligen en hektisk, men också väldigt rolig vecka – Stockholm Design Week. Ser verkligen fram emot att få åka ut till mässan någon dag & kika på alla möbel & belysningsnyheter. Utöver det händer det ju massa skoj inne i city med pressvisningar och event. Imorgon är det dessutom Elle Decoration Design Awards där jag ju är nominerad till Årets inredningsblogg. Jag har fortfarande inte bestämt outfit, men det blir nog bra tillslut! Hur som helst, innan jag går och gräver fram något ur garderoben att bära imorgon så vill jag tipsa er om ett budgetalternativ till mitt soffbord. Nämligen detta från Ellos Home. Eftersom att jag har originalet från Eilersen hemma så blir man ju nästan lite less när något så här likt kommer ut på marknaden, och alltid tråkigt för designern, men samtidigt kanske bra att det finns alternativ som inte kostar skjortan… Vad tycker ni, inspiration eller kopia?

Soffbord silverunderrede, HÄR (adlink).

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej! Skulle du kunna tipsa om snygga mattor som passar till ljusgrå soffa 🙂 tack för en jätte bra blogg, jag besöker den varje dag!

  . 2018-02-06 22:12:12
  Svara
  • Svar på .s kommentar.

   Hej, tack för din kommentar! vad kul att du gillar min blogg 🙂 Ja det ska jag lägga på minnet! Spontant kan jag tipsa om den jag har hemma som kommer från Mio och heter feel. Kram!

   emelieekman 2018-02-06 22:55:51
   Svara
 • Jag gillar inte kopior. Så tråkigt, kan dom inte komma på något själva???

  Anita 2018-02-05 00:23:47
  Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!