Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Tjuvkik på vårt sovrum

Godkväll gänget! Som rubriken skvallrar om kommer här en liten tjuvkik på vårt sovrum. När vi kom hem från Hong Kong/Vietnam hade våra föräldrar i smyg börjat fixa i vårt sovrum. Vilken översakning! Jag fick en chock när jag klev in där och tände lampan. Jag tror faktiskt att jag skrek rätt ut av förtjusning. Då möttes jag nämligen av en helt ny väggfärg och en underbart mjuk och fin heltäckningsmatta som mamma & pappa hade lagt dit. Jag hade beställt den från Kilands mattor för flera månader sedan, men vi ville inte rulla ut den förns vi målat väggarna (pga av risk att spilla färg). Men nu var alltså även väggarna målade av mina svärföräldrar. Återigen TACK. Fantastiskt att vi har så mysiga och snälla föräldrar båda två som verkligen ställer upp för oss i vått och tort. Känns väldigt tryggt inför framtiden. Tyckte också att det var så mysigt att de hade planerat detta ihop. Gullisarna!

Nu är med andra ord grunden för sovrummet klart. Jag behöver hitta gardiner och lite annat smått och gott för att få till den där riktiga myskänslan där inne. Vi skulle också behöva en ny säng. Men det är ju inget man spontanköper precis så det får vänta. Nu har jag klätt sängen med en vit sängkappa och ska ta bort gaveln tänkte jag då färgen inte riktigt passar. Istället får vi satsa på massa stora mysiga kuddar tills vi väljer en ny säng eller gavel.

Jag vet inte om ni känner igen våra sängbord, men de är från min pojkväns gamla lägenhet (från IKEA). Jag skulle vilja lämna in dem på lackering i samma färg som väggarna. Vad tror ni om det?

Jag är medveten om att bilderna inte är de bästa, togs en tiiidig morgon här hemma innan solen gått upp. Ska knäppa bättre bilder på väggfärgen och mattan framöver såklart, förhoppningsvis i helgen. Håll utiki!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Vet du möjligtvis måtten på era sängbord,är det 40×40? Är lite sugen på att göra något liknande.. Ni har inga ben på? Ser jättefina ut,tycker det är svårt att hitta snygga prisvärda sängbord. Kram

  Erica 2018-04-06 10:02:53
  Svara
  • Svar på Ericas kommentar.

   Nu sitter jag hemma hos mamma och pappa, så kan inte mäta. Men de är från Ikea 😀 sitter fast på väggen. Kram!

   emelieekman 2018-04-08 19:14:31
   Svara
 • Såå fint!! Tycker det vore Supersnyggt med samma nyans på sängbord som vägg? Var kan man lämna in dem för det?

  Erica 2018-04-06 00:27:37
  Svara
 • Hej hej.. mysigt och fräscht.Vad har du för färg på väggarna?
  M

  Marica 2018-02-01 09:01:47
  Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!