Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Tjuvkik på vårt sovrum

Godkväll gänget! Som rubriken skvallrar om kommer här en liten tjuvkik på vårt sovrum. När vi kom hem från Hong Kong/Vietnam hade våra föräldrar i smyg börjat fixa i vårt sovrum. Vilken översakning! Jag fick en chock när jag klev in där och tände lampan. Jag tror faktiskt att jag skrek rätt ut av förtjusning. Då möttes jag nämligen av en helt ny väggfärg och en underbart mjuk och fin heltäckningsmatta som mamma & pappa hade lagt dit. Jag hade beställt den från Kilands mattor för flera månader sedan, men vi ville inte rulla ut den förns vi målat väggarna (pga av risk att spilla färg). Men nu var alltså även väggarna målade av mina svärföräldrar. Återigen TACK. Fantastiskt att vi har så mysiga och snälla föräldrar båda två som verkligen ställer upp för oss i vått och tort. Känns väldigt tryggt inför framtiden. Tyckte också att det var så mysigt att de hade planerat detta ihop. Gullisarna!

Nu är med andra ord grunden för sovrummet klart. Jag behöver hitta gardiner och lite annat smått och gott för att få till den där riktiga myskänslan där inne. Vi skulle också behöva en ny säng. Men det är ju inget man spontanköper precis så det får vänta. Nu har jag klätt sängen med en vit sängkappa och ska ta bort gaveln tänkte jag då färgen inte riktigt passar. Istället får vi satsa på massa stora mysiga kuddar tills vi väljer en ny säng eller gavel.

Jag vet inte om ni känner igen våra sängbord, men de är från min pojkväns gamla lägenhet (från IKEA). Jag skulle vilja lämna in dem på lackering i samma färg som väggarna. Vad tror ni om det?

Jag är medveten om att bilderna inte är de bästa, togs en tiiidig morgon här hemma innan solen gått upp. Ska knäppa bättre bilder på väggfärgen och mattan framöver såklart, förhoppningsvis i helgen. Håll utiki!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej hej.. mysigt och fräscht.Vad har du för färg på väggarna?
    M

    Marica 2018-02-01 09:01:47
    Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind