Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Blender från Smeg & en rabattkod till er

Godmorgon! Trots att det inte tar många minuter att slänga ihop den här goda smoothien tack vare min Blender från Smeg så fanns faktiskt inte riktigt tiden imorse. Jag äter alltid frukost på kontoret och i bästa fall hinner jag en kaffe hemma innan jag sticker iväg. Vad har ni för morgonrutin? Hur som helst, jag tänkte att jag skulle bjuda några bilder från min frukost i söndags. En smoothie på hallon & blåbär, chiafrön, mandelsmör, mandelmjölk och cocosvatten.

Idag är sista dagen att utnyttja rabattkoden SMOOTHIE hos Smeg som ger er 25% rabatt(!) på blendern, men också deras slowjuicer och citruspress.

Det gäller att fylla på med massa nyttiga vitaminer så här års och smoothie är ett så bra sätt att få i sig sådant, åtminstonde för mig 🙂 Ha en fin dag nu gänget så hörs vi lite senare!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!