Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Helgen

Min pojkvän har vart i London i helgen och jag har haft världens mest effektiva helg, typ. Oj vad jag har fixat hemma. En riktig storstädning. Vårt hem glänser verkligen just nu haha. Älskar den känslan. Som vanligt kommer här ett bildregn från helgen som gått…

Frukostmöte på Brillo med Elle (och lilla magen!) på Sleepo.

Så kär i min kappa från Maxmara!

Lunch med Sophia på lilla Ekot.

Fredags-vin med tjejerna från kontoret.

Sedan gick jag hem till Sophia där hon bjöd på middag. Tycker de har fått så fint hemma!

I lördags tvättade & stadade jag hela dagen förutom en promenad bort till Nacka i det fina vädret.

På kvällen kom Maria & Mia över på middag. Riktigt mysigt!

Jag älskar att tända massa ljus så här års. Vågar knappt tänka på hur många värmeljus vi konsumerar i veckan…

I söndags tränade jag & träffade svärmor på gymmet. Hon körde hem och jag bjöd upp henne på smoothies!

Sedan erbjöd hon sig att följa med till Ikea, jag hade råkat köpa fel mått (varför händer alltid det?) så vi gjorde en retur och fick med oss rätt hem. Så nu äntligen har vi ett fungerande linneskåp i badrummet. Lovar bilder när vi fått ordning lite mer.

Denna vecka bjuder på roliga lunch-möten, en hel del jobb (har utöver mitt heltidsjobb flera inlägg till bloggen som ska skrivas/fotas), massa träning (hoppas jag), innebandy (ska börja spela varje tisdag med ett gäng tjejer – inget superseriöst utan för skoj), häng med min pojkvän som jag inte träffat på hela helgen och mysmiddag med en bästis på lördag. Nästa vecka är det Elle Decoration Design Awards och jag har inte bestämt kläder än, så det måste jag också ta tag i. Som vanligt fullt ös, men vad skoj det är. Älskar att jag kan kombinera mitt jobb och bloggen.

Det var det jag hade att bjuda på just nu. Kika in imorgonbitti så får ni tips på en snygg detalj till budgetpris.

Natti natti <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej Emelie!
  Jag tycker verkligen mycket om din blogg. Det är den enda inredningsblogg jag läst i flera år, finns ingen annan jag inte tröttnat på. Jag menar alltså inte att kritisera dig, utan kanske ge dig en tankeställare.

  Har länge funderat över ditt samarbete med just Sleepo. Hur tänker du när du väljer ett företag att samarbeta med, vad går du på? För just det här samarbetet förvånar mig, ännu mer att just Elle är din kontakt. Jag var länge en nöjd kund på Sleepo, men första gången jag behövde ta kontakt med kundtjänsten (Elle) blev jag sååå otroligt dåligt bemött, egentligen rent av kränkt. Har själv jobbat många år i branschen, men verkligen aldrig varit med om något liknande. Skulle idag inte ens rekommendera Sleepo till min värsta fiende. Är sådana här saker någonting du tänker på eller undersöker innan du påbörjar ett samarbete?

  Som sagt, menar inte att kritisera dig! Tycker verkligen mycket om både dig och din blogg. Vill bara ge dig en tankeställare, just eftersom jag tycker du är så vettig, inför kommande samarbeten. Kram från en trogen och nöjd läsare!!

  Ina 2018-01-31 10:10:03
  Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!