Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Bälte till pang-pris

Det här kan vara min absolut bästa accessoar i min garderob.  Mitt skärp från Gucci (adlink). Så snyggt till allt! Kostymbyxorna, levis-shortsen, i midjan på sommarklänningen, festklänningen eller min favorit – till långkjolen. Nu är inte det här en modeblogg men jag måste bara få tipsa er om det HÄR (adlink) skärpet som väl om ärligheten ska fram är lite av en copypaste(?) men till ett väldigt mycket förmånligare pris nu åter finns i lager.

Bälte, 99 kr, HÄR (adlink).

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Jag dööööööör! Fan Emelie nu måste jag ha det pronto haha

  Jannike 2018-01-25 22:46:29 http://www.nouw.com/bisse
  Svara
 • Åhh, det bältet har man ju suktat efter ett bra tag nu! verkligen så snyggt o piffar upp vilken outfit som helst!

  Tänkte bara fråga en grej som jag undrat över ett tag, hur gör ni influensers när ni använder bilder från t.ex. Pinterest eller liknande. Räcker det för er att bara skriva under fotot att det är taget från pinterest eller hur fungerar det? Tänker hur ni ”skyddar” er mot att bli anmälda för bildstöld. Måste man alltid ha fått godkännande av fotografen? Tänker att det näst intill måste vara omöjligt att hitta vem som tagit ursprungsbilden när man ser den på ex. instagram eller pinterest?

  Mvh Nyfiken Läsare

  Eleonor 2018-01-25 17:41:17
  Svara
  • Svar på Eleonors kommentar.

   Verkligen!

   Jag kan bara svara för hur jag resonerar – och man ska ju såklart uppge källa och kontakta fotografen. Men när det kommer till t ex hemnet-objekt så har jag i de flesta fall vart i kontakt med mäklarbyrån och fått ok att publicera bilder från dem. De blir bara glada! Det har hänt att fotografen som tagit mäklarbilderna hört av sig och vart arg för att jag inte uppgett dem som fotograf, men ofta står det ingenstans vem som tagit dessa bilder och mäklarbyråerna menar att det är de som ”äger” bilderna och får använda dem i marknadsföring (tex via bloggar). Jag tror att det är lite oklart vad som faktiskt gäller där. Samtidigt upplever jag att många blir glada för att man använder deras bilder och ser det som ett kvitto på ett bra jobb? Vilket genererar fler uppdrag av mäklarbyrån osv.

   På instagram uppger jag alltid vart jag hittat bilden (taggar kontoto jag lånat den av och skriver även det i bilddtexten). I största möjliga mån försöker jag också härleda vart den personen hittat bilden eller om den tagit den själv. Jag försöker aldrig mörka att det inte är min egen bild.

   När det kommer till Pinterest – dvs att man vill använda bilder därifrån till ett blogginlägg blir det ju lite klurigare. Jag har försökt att undvika den typ av inspiration eftersom att det ju är så svårt att hitta/kontakta fotografen/källan.
   Bästa skulle ju såklart vara om man hade tid att producera mer eget material, du undviker man ju denna problematik, eller att det inbyggt i bilderna på något sätt framgick vem fotografen var – den ska ju självklart ha cred! Sedan har ju varumärken sk pressbilder som är fria att använda som man hittar via deras bildbank.

   Mina bilder som jag tar själv vill jag ju ska få spridning, men man vill ju såklart ha cred. Så länge man creddar är jag helt fine med att folk lånar mina bilder.

   Jag vet inte om detta hjälpte dig i din fundering. Men lite så tänker jag 🙂

   Kram!

   emelieekman 2018-01-25 18:56:45
   Svara
 • Åh, drömbältet!

  Josefine 2018-01-25 13:55:36 https://varmepumpshopen.se/
  Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!