Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

It’s a coffe kinda morning

Inlägget är reklam för Cervera och innehåller annonslänkar.

Säg hej till vår nya räddare i nöden – Citiz D112 Kaffemaskin från Nespresso. Dagar som denna är man ruggit tacksam för sin Nespresso-maskin. Smidigare kaffe finns väl inte? Supergott och jättesnabbt.

Jag hade en röd Essenza mini tidigare, men tycker denna känns mer rejäl nu när vi bor större och denna färg passar så bra in i vår ”maskinpark” som min kille kallar vår lilla samling av köksmaskiner för. Dessutom hade Cervera 500 kr rabatt på denna så jag var bara tvungen att slå till.

Med maskinen följde dessutom ett startpaket med 14 kapslar från Nespresso. Perfekt att pröva lite nya smaker.

Kopparna som ni ser är också från Cervera. Har samlat på serien Mon Amie ett tag och nu när vi har blåa sammetsstolar hemma är jag så sugen på att utöka samlingen. De är nämligen så fina tillsammans.

En varm kopp kaffe senare är det nu dags att ta tag i den här veckan. Jag har en deadline på torsdag så tror jag kommer att ha relativt mycket att stå i under veckan. Jag har lite spännande lunchmöten inplanerade och på onsdag ska jag på en middag med angående smarta hem. Ska bli väldigt intressant! Per PR har bjudit in till pressdag på tosdag. I övrigt ska jag försöka hinna träna, fota några samarbeten och på fredag är det en aw med Metro-gänget som jag tänkte gå på. Till helgen sticker min kille till London och jag ska träffa lite vänner och försöka ta tag i ett och annat återstående projekt här hemma. Mer om det en annan dag. Ikväll ska ni få se vad jag pysslat med i helgen, lova att kika in då igen. Kram så länge <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!