Små och stora önskningar i januari

*Inlägget innehåller adlinks.

Förutom att jag ser fram emot att fylla våra tomma vaser här hemma med fång av tulpaner är jag sugen på lite annat nytt till hemmet… och några fina ting till mig själv. Här kommer årets första önskelista!

  1. Vi är i beov av en fin klädhängare i hallen där vi och våra gäster kan hänga av oss rocken och kappan. Tycker denna från SMD är både snygg och praktisk. Finns att klicka hem HÄR (adlink).
  2. Kanske kan detta bli mitt nya favvo-lack? Älskar färgen. Perfekt blandning mellan nude och rosa.
  3. Att byta textilier är ett enkelt sätt att sätta färg på ett rum. Är lite sugen på blek blek rosa frotté i badrummet. Rosa & grått är ju en så himla fin färgkombo. Gillar dessa från Dirty Linen. Finns att klicka hem HÄR (adlink).
  4. Hej lilla drömväska! Perfekta vardagsväskan… Jag klämde på denna i grått i Hong Kong. Jag tror minsann att jag ska börja spara… Finns att klicka hem HÄR (adlink).
  5. Antar att jag är sist på bollen, men hur söta är inte dessa små kepsar? Tror  jag ska klicka hem denna… Finns HÄR (adlink).
  6. Är på jakt efter takbelysning till köket och hallen hit hem. Tror att dessa från Menu skulle kunna vara fina i köket. Finns att klicka hem HÄR (adlink).
  7. Sist men inte minst önskar jag mig en dagbädd att ställa framför vårt fönster i vardagsrummet. Tycker denna från Hantverk är väldigt fin. Finns att klicka hem HÄR (adlink).

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!