Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Mina mål & planer för 34kvadrat år 2018

Nytt år, nya utmaningar och nya möjligheter. Som ni vet sedan tidigare är mitt främsta mål att inspirera er som kikar in här och hjälpa er att skapa ert drömhem, oavsett storlek på boende eller plånbok.  Jag vet hur lätt det är att fastna i gamla mönster och därför tycker jag att det är så himla bra att titta tillbaka på det gågna året och försöka utvärdera det innan man tittar framåt. Det är ju dumt om jag lägger ner massa tid och energi på saker i bloggen som jag tror inspireraar er, men som ni i själva verket inte alls är intresserade av. För att få en bättre bild av vad NI faktiskt vill läsa om gjorde jag i veckan en liten undersökning på instagram där ni följare fick svara på lite olika frågor i min story. Här nedan har jag listat reslutatet

 • Av alla er som svarade på frågan om ni läser min blogg svarade 28% Ja & 72% Nej.
 • 68% gillade ”Min helg i bilder”-inläggen.
 • Hela 89% av er önskade fler bilder hemifrån oss och 96%(!) svarade JA på frågan om ni gillade att följa förvandligen av vårt hem på bloggen.
 • 92% svarade JA på frågan om ni gillar ”4 friday favorites”-inläggen och 96% av er som svarade gillar mina budget-tips (Veckans detalj under 500 kr).
 • Bara 41% av ni som röstade gillade att läsa mina rapporter från olika mässor (t ex Formex och Möbelmässan).
 • 64% av er som röstade vill ha mer Hemnet-inspirationsinlägg och 89% vill ha fler ”Sno stilen från Hemnet”-inlägg.
 • 63% gillar vykorten från våra resor (semesterbilder).

Jag passade även på att be er kommentera om det var något särskilt ni önskade och sammanfattningsvis verkar fler vara nyfikna på mig (min utbildning, yrke, pojkvän, vardag osv) samt vårt hem och hur vi valt att inreda. Jag fick också önskemål om att lyfta mer ”vanliga” hem i bloggen och inte bara sekelskiftesvåningar. Jag tycker att det var så intressant att se vad ni gillar och utifrån det sitter jag nu och filar på nya kategorier. Med era svar i åtanke har jag listat fem mål för 34kvadrat år 2018, vilka ni hittar nedan.

 • Utveckla mitt fotande. Jag vill bli bättre på att producera mer eget material av bra kvalitet som kan inspirera er. Ett nytt objektiv och ett stativ står på min inköpslista.
 • Våga släppa in er. Enda från att jag började blogga har jag valt att vara ganska anonym. Jag har hela tiden tänkt att ni ju kikar in här för att ni gillar min inredningsstil, men att ni inte är intresserade av mig. För ca ett år sedan började jag med ”Min helg i bilder”, ett sätt att visa er en glimt av mig själv och min vardag. I år ska jag bli ännu bättre på det. Jag lovar fler bilder hemifrån oss, min vardag, mer personliga inlägg och bilder på mig själv.
 • Fortsätta uppdatera kontinuerligt. Jag vet själv hur irriterande det är att klicka sig in på en blogg och gång på gång mötas av samma inlägg som man läst för flera dagar sedan. Michaela Forni som var chefsredaktör under tiden jag bloggade på Devote (och hade typ 50 läsare om dagen) sa att en bra plan var att publicera 2 inlägg per dag för att lyckas med bloggen/få den att växa. Jag fixade inte riktigt 2 inlägg, men mitt mål sedan dess har varit ett nytt inlägg per dag och jag tror faktiskt kontinutet är en så viktig nyckel om man vill växa som bloggare/instagramare. Så tack Forni för ditt tips! Även detta år är målet att skriva minst 7 inlägg per vecka. Jag sitter i skrivande stund även på att skissa på en plan eller rättare sagt schema. Det kommer strucktureras upp här inne, så mycket kan jag säga (mer om det imorgon).
 • Bli bättre på att utnyttja alla mina kanaler. Min FB-sida är mer eller mindre död, eller i ärlighetens namn har den aldrig riktigt fått liv. Att ta tag i den står på min ”To do-list”. Gå gärna in och likea! 34kvadrat heter den. Samma sak med pinterest… Jag hoppas också att jag kan locka fler av mina följare på instagram in hit, det är ju bara en bråkdel av er som läser bloggen.
 • Satsa på relevanta samarbeten som också gynnar er. Jag vill att ni ska se bloggen lite som ett magasin, fullproppat med härlig inredningsinspiration som ni får läsa, helt gratis. Jag älskar att blogga, att få utlopp för min krativitet är bland det bästa jag vet. Men att skapa innehåll tar mycket tid för mig, och därför väljer jag ibland att samarbete med olika företag. Jag kan inte jobba helt gratis. Jag hoppas att ni kan se det som en reklamsida i en tidning, något ni kan bläddra förbi eller helt enkelt stanna upp och läsa och kanske bli inspirerade av. Jag vill att ni ska veta att jag ALDRIG skulle skriva om något i bloggen (eller på instagram) som ja inte står för eller gillar, på riktigt. Alla mina betalda samarbeten märks sedan en tid tillbaka med en svart remsa högst upp i inläggen där det står att det är ett samarbete. Allt för att göra det så tydligt som möjligt. Detta ska jag såklart fortsätta med även i år. När jag förhandlar med företag ska jag fortsätta att försöka få fram rabattkoder etc som ni kan nyttja.

Genom att sträva efter dessa mål hoppas jag såklart att ännu fler hittar hit under året och ännu viktigare – att ni som redan hittat hit väljer att stanna! Jag kan inte med ord förklara vad tacksam jag är för att ni väljer att läsa min blogg. Tack <3 Nu blickar vi framåt mot ett nytt spännande år. 2018, I’m ready for you!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!