Det här kommer ni att få läsa på bloggen i vår…

Eftersom att jag precis upptäckte att jag glömt min kamera hos mamma och pappa på gårdagens söndagsmiddag kan jag inte bjuda er på ett bildsvep från helgen som passerat. Istället tänkte jag dela med mig av vad ni kommer att kunna läsa för inlägg här i år. Jag tycker själv om att läsa bloggar med återkommande inlägg och jag har fått känslan av att ni också gillar det? Min plan för bloggen ser därför ut som följande…

Måndagar – ”Min helg i bilder”.

Tisdagar – ”Veckans detalj under 500 kr”.

Onsdagar – ”Månadens önskelista”, ”Månadens dukning” (Ny kategori!), ”Månadens möbel” (Ny kategori!), ”Månadens önskeinlägg” (Ny kategori!).

Torsdagar – ”Torsdagstipset” (Ny kategori!).

Fredagar – ”4 friday favorites”.

Några av kategorierna & dagarna känner ni igen. Utöver dessa inlägg kommer jag varje vecka självklart att bjuda på bilder hemifrån oss, snap shots från min vardag, Hemnetinspiration/”Sno Stilen”, inredningsnyheter och mycket mycket mer… De inläggen har jag valt att inte schemalägga utan dessa kommer att dyka upp under olika dagar. Jag tänkte att vi testar detta i några månader och sedan får vi utvärdera huruvida ni/vi gillar det eller inte.

Nu är jag så peppad få att starta producera material till bloggen! Hoppas verkligen att ni gillar upplägget & hänger med även i vår!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!