Vykort från Vietnam

Idag flyger vi till Hong Kong igen för att fira nyår. Vi har haft det helt magiskt här på ön Phu Quoc i Vietnam och bott på ett fantastiskt hotell. Tyvärr blev jag matförgiftad och låg inne på rummet en hel dag och en dag hade vi otur med vädret, men annars har det som sagt vart så härligt. Vi behövde verkligen några dagar med bara sol & bad!

Vi hörs snart igen, då från Hong Kong!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej! Sitter just nu och kikar på resa till just Vietnam i februari, vilket hotell är ni på? Är ni nöjda med Phu Quoc?

  Linnea 2017-12-29 19:23:46
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   Åh vad härligt! Vi var ju bara här 6 dagar, och i och med att jag blev matförgiftad och det spöregnade en dag så hann vi tyvärr inte åka runt så mycket utan var mest på hotellet. Vi hyrde moppe och åkte till lite olika stränder (så fina) och så åkte vi till nattmarknaden några av kvällarna 🙂 (troligen där jag blev matförgiftad dock hehe). Vi hade hoppats hinna åka runt mer med moppe på ön, men eftersom inte jag var helt hundra så blev det som sagt mest hotellet, men vi är ändå så nöjda! Stranden och hotellet var jätte fint! Så skönt att bara sola, läsa böcker och chilla några dagar 🙂 Vi bodde på Novotel. Kan annars rekomendera JW Mariotte, sååå fint! Som en liten stad. Vi åt lunch där en dag!

   Vi mellanlandade i Ho Chi Min och stannade där ett dygn innan vi flög ut till Phu Quoc. Vi besökte tunnlarna! Kan varmt rekomendera det. SÅ härftigt! Vi åkte med speed boat på floden dit och tillbaka och hade en supertrevlig gudie.. ska kolla om jag hittar hans visitkort 🙂

   emelieekman 2017-12-30 07:07:00
   Svara
 • Ser fantastiskt ut! Vad heter hotellet? 🙂

  Emma 2017-12-29 18:52:57
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!