Advenskalender: Sista luckan!

Godmorgon & God jul finaste bästa ni!

Idag är det dags att öppna den sista luckan i min advetskalender som jag haft för er under hela december. Idag gömmer sig en köksmaskin i valfri färg från bästa Smeg (värde 4995 kr) i snygg retro-design bakom luckan.

 

Den är helt underbart fin att titta på & dessutom världens bästa hjälpreda i köket. Den räddade bland annat vårt lussebak tidigare i december, och jag ser så fram emot att ta fram denna och göra mysiga pannkaksfrukostar och överkaska killen med nybakat bröd och kaffebröd då och då.

Jag har som ni ser valt en svart köksassistent och jag älskar att den går så bra ihop med våra kökshandtag och annan inredning i köket. Som gjord för oss. Köksassistenten finns även i färgerna gräddfärgad, pastellblå, röd, silvergrå, pastellgrön och rosa.

In på min instagram & följ tävlingsreglerna så har du chansen att vinna denna skönhet. Tack snälla Smeg för att ni vill vara med och sponsra denna tävling!

Kan ni inte hålla er till den 30/12 då vinnaren dras, eller känner att detta vore det perfekta presenten till någon där hemma? (Man kan faktiskt skriva ut en bild och skriva ett fint kort att den är påväg). Då vill jag tipsa om att ni får 25% rabatt på köksassistenten hela december med koden 34KVADRAT om ni köper den via denna länk.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!