På Maria prästgårdsgata 20

I skrivande stund sitter jag och väntar på att killen ska komma ner från rooftop-poolen här på hotellet i Vietnamn. Vi har vart och kikat på tunnlarna i Cu chi, så häftigt! Lovar att visa bilder och skriva en rad om det senare. Nu ska vi snart bege oss till flygplatsen och flyga mot ön Phu quoc. Ska bli så mysigt!

Jag passade på att hemnet-surfa lite medan jag väntar och skrollade förbi denna söderpärla. Älskar väggfärgen! Så mysig och personlig lya. Jag anatar att ni hemma är i fullgång med att julmysa! Galet att det är julafton imorgon. Då ska jag publicera årets sista adventslucka där det gömmer sig ett gaaaalet pris. Ni vill inte missa det…

Bilder lånade från fastighetsbyran.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Åååå vad kan de ha använt för väggfärg till den blå/gråa fondväggen? Ser lite ljusare och gråare ut än Hauge Bleu från F&B?

  Annie 2017-12-26 15:31:31
  Svara
 • Fina fåtöljer!
  Någon aning om var de kommer ifrån?

  Emma 2017-12-23 15:35:35
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!