Julklappstips nr 22: Gloria med tillhörande glasinsats

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cervera.

Innan vi åkte till Hong Kong så passade jag på att knäppa de här bilderna. Det slog mig nämligen att ljusstaken Gloria och den tillhörande glasinsatsen som man kan köpa till är en perfekt julklapp! Jag ligger som ni ser lite efter i min kalender…skyller på semester 😉

Tror minsann att någon behöver putsa sina försilvrade mässingprylar när hon kommer hem….

På Cerveras hemsida kan man reservera sin produkt i butik och sedan vara säker på att den finns undanlagt när man ska ut på stan och shoppa det sista. Eller så kan man använda Urb-it som levererar hem utvalda produkter inom Stockholm (läs mer här). Tips!

Gloria, liten kr, stor kr. Glasinsats kr.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!