Önskelista!

Det blir som ni förstår ingen jul hemma i Sverige för oss i år, men en liten önskelista har jag ändå knåpat ihop. Här kommer årets sista önskelista!

 1. Den här lampan har jag drömt om ett tag & jag tror att den skulle vara så fin i vårt sovrum när vi kommer i ordning där. Finns att klicka hem HÄR (länk).
 2. Nytt år = ny doft! Byredos Gypsy Water doftar magiskt! Finns att klicka hem HÄR (länk).
 3. När vi kommer hem från vår resa ska vi sätta igång med förvanlingen av sovrummet. Jag tycker dessa lakan från Milli Notti ser så krispiga och mysiga ut! Finns att klicka hem HÄR (adlink).
 4. Det här är en steamer. Jag kan inte förstå varför jag inte redan äger en? SÅ smidigt. Både till textilierna i hemmet (som tex gardiner och kuddfodral) men även kläder såklart. Vill ha! Finns att klicka hem  HÄR (länk).
 5. Hur mysig stickad tröja?! He begär på den.  Finns att klicka hem HÄR (adlink).
 6. Så taggad på att ta tag i mina kostvanor när vi kommer hem. Denna blender från Smeg skulle hjälpa oss att få i oss mer frukt. Mer smoothies åt folket! Finns att klicka hem HÄR (adlink).
 7. Det är väl bara att inse faktum att vi kommer få några till dagar med slask på gatorna innan vintern är över (ja jag vet, det lät fett deppigt). Med dessa klassiska Curling-kängor skulle mina fossingar klara sig torra. Finns att klicka hem HÄR (adlink).

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode rekommenderar

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!