Julklappstips nr 14: Juldekoration

*Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Oscar & Clothilde.

Idag vill jag tipsa er om att Oscar & Clothilde har 50%(!!!) rabatt på sitt julsortiment t om måndag. Helt galet bra!

Är ni inte i behov av julpynt till er själva skulle jag vilja tipsa om att vackra julkulor/dekoration är en himla fin julklapp att ge bort som samlarobjekt. Tänk att som barn varje år få en ny julkula av en släkting, och sedan den dagen när man ska klä sin egen gran så har man en hel kartong med omsorgsfullt nedpackade fina kulor, där varje kula bär på en egen historia eller minne. Så himla fint om ni frågar mig! Eller varför inte börja samla idag med er partner? Samma sak där, om några år står ni där med en egen liten samling där varje kula symboliserar ännu ett fantatsiskt år tillsammans.

1.HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR // 4. HÄR // 5. HÄR // 6. HÄR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!