Life lataly

Vilka veckor. Pjuh. Livet går verkligen i ett just nu. Man åker på semester för att vila upp sig, men ändå känns det som att man ibland kommer hem till kaos. Jag försökt verkligen koppla bort både jobb och blogg när jag var borta så det fanns minst sagt lite att ta igen när jag kom hem. Dagarna har som sagt gått i ett och jag skäms verkligen över att jag ännu inte laddat upp bilderna från USA här på bloggen, eller hunnit skriva den där gardin-guiden, eller visat er bra bilder på stolarna. Men håll ut, det är på g…

Här kommer i alla fall ett bildregn från min vardag sen jag kom hem! En blandad kompott av både julbak, mysiga frukoststunder, Baby Shower för Sanne & lilla F, event och lite nytt på hemmafronten som jag vet att ni är nyfikna på – stolarna från Gubi har kommit!

Trendgruppen bjöd in till öppningsfest för Iittala & Rörstrands nya flagship store vid Stureplan.

Julen har flyttat in hos Tellus blommor. Jag har bara hunnit besöka Afarin en gång, då kom jag hem med denna vakra bukett som fortfarande står fint på köksbordet.

Baby Shower för fina Sanne och baby F! Om man blir bebis-sugen när man shoppar babygrejer?! Svar jaaa! Dock inte riktigt dags för oss ännu 🙂

Vi har njutit av helgerna! En fredag såg vårt fredagsmys ut så här. Älskar skaldjur!

Vi har bakat lussekatter med mandelmassa och pärlsocker (min favorit). Gillar verkligen min nya köksmaskin från Smeg. Snygg och framförallt väldigt behjälplig i köket. Jag har ett litet samarbete med dem nu i December. Ett tips är att ni kan shoppa den med 25% rabatt hela december. Hur bra? Klicka HÄR och uppge 34KVADRAT.

Första adventsmys med min syster här hemma!

I helgen kom då alltså de efterlängtade stolarna från Gubi. Som vi längtat! Köpta hos bästa Vasahem såklart som förövrigt har den snyggaste butiken i stan och som har vart så hjälpsamma när vi velat mellan olika tyg och färger.

Här ser ni lite bättre hur färgen/tyget på stolarna ser ut i dagsljus.

Jag ordnade frukost på sängen till min älskling på ny fin bricka från Newport i helgen. Glasen med guldkant och den lilla kannan är också från dem. Kannan är verkligen perfekt till juice på morgonkvisten.

Vi har också vart på galej och firat Philip som fyllt 30! Stort!

Det var några snaps från senaste tiden. Hoppas ni också haft ett fint december hittills <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Tack för inspirerande blogg ☺️?? Är på jakt efter tunna svarta ramar, vart kommer de du har bakom soffan ifrån? Tacksam för svar ?

    Veronica 2017-12-14 07:49:20
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!