Julklappstips hos Oscar & Clothilde

Inlägget är reklam för Oscar & Clothilde och innehåller annonslänkar.
Min mamma har sedan ni november frågat mig vad jag önskar mig i julklapp. Så söt! Oftast tycker jag att jag är lite för vuxen för att önska mig julklappar, men samtidigt är det ju rätt mysigt och jag älskar dessutom att ge bort julklappar.  nu har jag fått tummen ur och sitter och sitter i skrivande stund och kikar in utbudet hos mina favoritbutiker. Hos Oscar & Clothilde har jag hittat massa fint. Nedan har jag listat några av mina favoriter hos dem – vissa finns faktiskt redan i min ägo och andra drömmer jag om att få göra plats för här hemma. Högst upp på listan står en ny porslinsservis (nr 1 nedan). Tycker den rosa är ljuvlig, men även väldigt fint att blanda olika färger. Hur ball är inte ljusstaken Mult8 med svart rep (nr 3 nedan)? Den skulle passa så fint i vårt kök där vi kör svarta detaljer. Spegeln (nr 4 nedan) har jag drömt om sedan jag såg den på Formex första gången för si sådär 3 år sedan. Den är nu nedsatt till kampanjpris och det är väl kanske nu man ska slå till? Önska sig får man alltid göra. Vi håller på att göra om i sovrummet hemma och jag tror denna skulle vara helt magiskt fin där inne på en byrå. En annan sak jag gärna hade kompletterat samlingen i mitt vitrinskåp med är vackra, extra festliga glas likt dessa (nr 9 nedan). Tänk er att skåla i dessa nu under julens alla bjudningar och kanske till bubblet/fördrinken servera charkisar och ostbricka med de fina ostknivarna (nr 10 nedan).

1.HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR // 4. HÄR // 5. HÄR // 6. HÄR // 7. HÄR // 8. HÄR // 9. HÄR // 10. HÄR // 11. HÄR // 12. HÄR // 13. HÄR // 14. HÄR
Hoppas dessa tips kan hjälpa er att hitta den perfekta julklappen till någon ni håller kär eller kanske drömmer ni likt mig om något av detta till er själva?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!