Adventskalender: Lucka nr 2

*Inlägget är reklam för Cervera och innehåller annonslänkar.

Så roligt att adventskalendern har tagits emot så bra! Idag avslutade jag lucka 1 genom att presentera vinnaren på instagram och nu tänkte jag att vi ska öppna lucka 2 där ett presentkort om 1500 kr hos bästa Cervera finns i potten!

På Cervera hittar ni allt från vackert porslin, glas, kökstillbehör och maskiner till trendiga inredningsdetaljer. Här finns varumärken som Klong, Skultuna, George Jensen, Mocca Master, Iittala och Rörstrand.

 

Mitt senaste fynd från Cervera är ett vackert Änglaspel i silver samt en tekanna i serien Swedish Grace som jag samlar på.

Jag vill även passa på att tipsa om att de börjat sälja den fina samlar-ljusstaken Nagel från Stoff som ni ser längst ner till höger i bild. Lika fin i silver som i mässing.

Tävlingen avslutas redan på söndag så skynda er till min instagram nu och delta i tävlingen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej Emelie,
  Jag ska vara med och delta på din cervera-post, men det går inte att kommentera. Varför?
  Det går att kommentera på andra av dina poster.
  Ska jag kommentera här istället?
  Mvh

  Untilnextstop 2017-12-10 13:26:34
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!