Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

H&M Home:s Holiday Dinner

Igår kväll hade H&M Home bjudit en till Holiday Dinner ute i Bergianska trädgårdens fantastiska Orangeri. Denna lokal är verkligen så härlig. H&M Home hade med andra ord bra förutsättningar, men wow va fint de hade ordnat. Helt magisk stämning. Precis så här önskar jag att jag någon gång i framtiden kan bjuda in till julfest. Tänk vilken dröm att äga ett eget växthus eller lada att kuna duka upp i.

Vackert dukat med H&M Homes produkter förståss. Tycker ljusstakarna är väldigt fina. Kul detalj med det långa ljuset. En annan favorit var löparen med paljetter som ändrar färg när man stryker handen över den.

Jag tycker H&Ms jul-kollektion är en riktig fullträff. Så genomtänkt och vackra små detaljer. Jag kör ju som bekant på mycket försilvrat hemma just nu. Men nu till jul har jag börjat sakna min mässing. De här fina glasen med guldkant spär minst sagt på längtan efter mässing… Ska rota fram lite bortgömda ljusstakar när jag kommer hem ikväll tror jag.

Den magiska stämningen förstärktes med stråk-musik.

Så fint ordnat av H&M! Kul att få höra hur de jobbar och få möta människorna bakom…

Jag fick äran att sitta med de här härliga tjejerna.

Mittemot mig satt fina Jannice som kanske är mer käns under namnet Bisse. Kul fakta är att hennes syster sålde min pojkväns förra lägenhet. Så liten värld 🙂

Bilder lånade från H&M Home.

Sammanfattningsvis en supermysig kväll full av inspiration! Snacka om att man blev taggad på jul…

Tack snälla H&M Home!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Emelie, vad använder du dig av för kamera/kameror samt linser? I vilket program fixar du dina bilder? Så fina foton! Tacksam för svar, kram!

  Camilla 2017-12-01 14:51:14
  Svara
 • Hej Emelie, vad använder du dig av för kamera/kameror samt linser? I vilket program fixar du dina bilder? Dina bilder är så fina! Tacksam för svar, kram!

  Camilla 2017-12-01 14:49:10
  Svara
 • Wow, så fint och mysigt!

  Josefine 2017-11-30 13:57:54 http://www.abc-kiropraktor.se/
  Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!