25% rabatt hos Solhem – bara idag!

Inlägget är reklam för Solhem och innehåller annonslänkar.

Jag har fixat ett grymt(!) erbjudande unikt till er mina läsare, nämligen 25% rabatt på hela sortimentet möbler & inredning hos Solhem inredning. Koden ni ska använda är: Solhem_BlackFriday.

Jag beställde själv precis hem en rund spegel i diamtern 50 från House Doctor. Vi tänkte ha den över byrån i sovrummet. Jag beställde en stor rund spegel i 110 diameter tidigare i höstas som vi har över byrån i hallen. Så häftig detalj som göra att hela lägenheten känns större. Så ett tips till alla er som är sugna är att klicka hem dessa nu på kampanj även om det är lite leverenstid. Helt klart värt att vänta på!

Nedan har jag listat fyra övriga favoriter som jag är grymt sugen på.

  1. Ha begär! Finaste sammetspuffen finns nu alltså att klicka hem HÄR (länk). Den skulle va så fin i vardagsrummet hos oss.
  2. Vill ha dessa bordslampor till sovrummet. Perfekt att klicka hem nu på kampanj. Finns att klicka hem HÄR (länk).
  3. ÄLSKAR det här skåpet, men har alltid kännt att det är lite för dyrt, men nu till 25% rabatt blir jag så köpsugen. Vågar jag slå till? Finns att klicka hem HÄR (länk).
  4. Stol i sammet från Broste Copenhagen. Hur fin? Både ensam och i grupp. Vi har ju slagit till på ett par blå sammetsstolar med svarta ben från Gubi hit hem, men tycker dessa är ett så himla bra alternativ för en lite lägre peng, särskilt nu med kampanjpris. Finns att klicka hem HÄR (länk).

Utöver dessa godbitar har solhem varumärken som t ex Skultuna, Bloomingville, House Doctor och Mavis. Hoppas ni passar på att göra lika fina fynd som jag och glöm inte att koden endast gäller till midnatt.

Happy friday – och happy shopping!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!