I väntan på advent…

Innan jag flög över hit till New York så var jag och hämtade ett paket på posten innehållande något väldigt vackert och unikt – adventsljusstaken Asteri.

Ljusstaken Asteri är formgiven och tillverkad av Niklas Liljeblad. Med den grundläggande tanken att låta klassiska produkter anta nya former så föddes idén till ljusstaken.

Den är limiterad i en upplaga om 300 st där varje ljusstake har sitt unika tillverkningsnummer ingraverat samt att ett äkthetscertifikat kommer med varje ljusstake. Tänka att jag har en av dessa! Gillar verkligen tanken på att man är lite unik om att ha denna snygging hemma i jul. 

Ljusstake nr 16 av 300 är min!

Jag tycker grått är så fint till mässing så därför valde jag att sätta fyra gråa ljus i staken som nu står och väntar på advent och på att få tändas…

Jag var bara tvungen att testa att tända ett ljus, men fick bums lite dåligt samvete, som att jag nallat på chokladkalendern eller gjort något olagligt, så jag släckte ljuset nästan genast igen haha…

Det finns fortfarande ett antal adventsljusstakar kvar – så är ni sugna på ett exemplar så ska ni skynda in till Newport Home och klicka hem ett exemplar.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Använder du denna i år också eller vill du sälja? ?

  Janni 2018-11-13 19:54:55
  Svara
 • Sååå snyggt med färgade ljus!

  Vill du ha modeinspiration och shoppingtips för PLUS SIZE? Kolla in www.happycitrus.se

  Kajsa 2017-11-30 12:15:16 http://www.happycitrus.se
  Svara
 • Så fint!

  Josefine 2017-11-23 14:09:38 https://laserklinikensodermalm.se/
  Svara
 • Hej!
  Så fina gardiner i bakgrunden. Måste fråga var dom är ifrån? 🙂

  CArro 2017-11-22 11:23:36
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!