Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

En bänk, två rum

Den här fina bänken nedan från Ellos är påväg hem till oss. Var tvungen att klicka hem den nu ikväll när jag såg att den var på kampanj. Har inte riktigt bestämt mig för vart den ska få stå. Kanske i badrummet? Eller i köket/vardagrummet? Vilket alternativ gillar ni bäst?

Bänk, Ellos HÄR (adlink) // Hängare, Ellos HÄR (adlink) // Kruka, Dbkd HÄR (adlink) // Ryggborste, Lagerhaus HÄR (adlink) // Massageredskap. Lagerhaus HÄR (adlink) // Frotté, Gant HÄR (adlink), Tvål, La Bruket HÄR (adlink) // Papperskorg, Vipp HÄR (adlink) // Rund spegel, House Doctor HÄR (adlink)

Bänk – Ellos HÄR (adlink) // Liten vas – Svenskt tenn HÄR (länk) // Ljusstake – Nagel HÄR (adlink) // Bordslampa Flos HÄR (adlink) // Bok Fashion HÄR (länk) // Bok Kinfolk HÄR (länk) // Kruka Dbkd HÄR (adlink)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!